Bešiktaš izgubio od Antalijaspora pred duel s Partizanom

Izvor: B92, 26.Avg.2018, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bešiktaš izgubio od Antalijaspora pred duel s Partizanom

Fudbaleri Bešiktaša poraženi su sa 3:2 od Antalijaspora u trećem kolu turskog šampionata.

Ekipa iz Istanbula izgubila je pred domaćom publikom i nisu napravili najbolju uvertiu pred meč sa Partizanom u Ligi Evrope.

Strelci za Bešiktaš bili su Negredo u 26. i Pepe u 56. minutu, dok su golove za goste postigli Dukara (20, 24) i Kurtulus u 33. minutu.

Bešiktaš posle tri kola ima skor od dve pobede i jednog poraza, dok Antalijaspor ima po pobedu, remi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i poraz.

Revanš utakmica između Bešiktaša i Partizana igra se u četvrtak, a u prvom duelu u Beogradu bilo je 1:1. Podsećamo, crno-beli iz Beograda slavili su u meč pred sa Bešiktašem.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bešiktaš izgubio od Antalijaspora pred duel s Partizanom

Izvor: Vesti-online.com, 27.Avg.2018, 11:32

Fudbaleri Bešiktaša poraženi su sa 3:2 od Antalijaspora u trećem kolu turskog šampionata...Ekipa iz Istanbula izgubila je pred domaćom publikom i nisu napravili najbolju uvertiu pred meč sa Partizanom u Ligi Evrope...Strelci za Bešiktaš bili su Negredo u 26. i Pepe u 56. minutu, dok su golove...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.