Beogradska arena ponovo crno-bela

Izvor: Blic, 08.Jan.2010, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska arena ponovo crno-bela

Košarkaši Partizana će 18. januara žrebom u Barseloni dobiti tri rivala u Top 16 fazi Evrolige, a mečeve u kojima će biti domaćin šampion Srbije mogao bi da ponovo igra u Beogradskoj areni.

Ovo je za "Sportski žurnal" potvrdio predsednik crno-belih Predrag Danilović.

"Neka se gospoda iz Arena spreme za razgovore. Nadam se da ćemo napraviti spektakl kao i prošle godine", izjavio je Danilović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Crno-beli su u prošlogodišnjem meču druge faze Evrolige protiv Panatinaikosa (62:56) privukli u Beogradsku arenu čak 22.567 gledalaca, što je najveća poseta jednom košarkaškom meču elitnog evropskog klupskog nadmetanja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danilović: Neka se spremi "Arena"

Izvor: Sportal.rs, 08.Jan.2010

Košarkaši Partizana će i ove sezone, četvrti put zaredom, igrati u Top 16 fazi Evrolige, a predsednik crno-belih Predrag Danilović poručuje da se spremi "Arena".

Nastavak na Sportal.rs...

Marić ne igra tri nedelje

Izvor: Press, 08.Jan.2010

Centar Partizana moraće da pauzira barem dvadeset dana zbog povrede kolena na meču protiv Lijetuvosa, što znači da će propustiti prvi meč crno-belih u "top 16" fazi. .Centar Partizana Aleksandar Marić, ubedljivo najbolji igrač dosadašnjeg dela Evrolige, verovatno će propustiti...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.