Izvor: RTS, 14.Jul.2020, 12:53

Bejlu je baš dosadno, dvogledom "traži" novi klub

Fudbaleri Reala slavili su na gostovanju u Granadi i stigli na korak do titule prvaka Španije. Geret Bejl ni na ovom meču nije dobio priliku, ali je zato ponovo bio u centru pažnje na tribinama.
Velšanin, koji u proteklih pet utakmica nije ulazio u igru, ponovo je našao način da se zabavi sedeći na tribinama gde se nalaze rezervni igrači.

Nakon što je prošli put stavio zaštitnu masku preko očiju kako bi malo "dremnuo", ovaj put se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odlučio za drugačiji vid „zabave".
Od steznika za ruku napravio je "dvogled", i na taj način pratio dešavanja na terenu.
Velšanin je ove sezone odigrao samo 20 utakmica u dresu Reala i postigao je samo tri pogotka, a uveliko se priča o njegovom odlasku iz Madrida, obzirom da je vidno nezadovoljan tretmanom u 'kraljevskom klubu'.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.