Bazel poslednji polufinalista Lige konferencija

Izvor: Beta, 20.Apr.2023, 23:50

Bazel poslednji polufinalista Lige konferencija

Fudbaleri Bazela plasirali su se večeras u polufinale Lige konferencija, pošto su na gostovanju posle produžetaka pobedili Nicu sa 2:1, u revanš meču četvrtfinala.Regularni deo meča završen je nerešenim rezultatom 1:1, a prva utakmica u Bazelu okončana je rezultatom 2:2.Nicu je u vođstvo doveo Gaetan Labord u devetom minutu, a gosti do izjednačenja dolaze u finišu meča, nakon što je u 86. minutu gol postigao francuski igrač Žan-Kevin Ogustan.Bazel je do pobede došao u osmom minutu prvog produžetka, kada se u strelce upisao Kasim Adams.Švajcarski tim u polufinalu igra protiv Fjorentine. Prvi meč se igra u Italiji 11. maja, a revanš sedam dana kasnije u Bazelu.U drugom polufinalu Lige konferencija igraju Vest Hem i AZ Alkmar.Finale se igra 7. juna u Pragu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MURINJOVI TEŠKAŠI SLOMILI FEJNORD: Roma posle produžetaka do polufinala Lige Evrope (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 00:00

Gospodin Specijalni u pohodu na novi trofej...Fudbaleri Rome plasirali su se u polufinale Lige Evrope posle pobede nad Fejnordom u drugoj utakmici, posle produžetaka su slavili domaći 4:1. U Roterdamu je bilo 1:0 za Holanđane...Trener Vučice Žoze Murinjo odlučio je da od starta meča ne pošalje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.