Barseloneta savladala Partizan na Banjici

Izvor: RTS, 13.Jan.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barseloneta savladala Partizan na Banjici

Vaterpolisti Partizana doživeli su i šesti poraz u Ligi šampiona, pošto su u šestom kolu Grupe A poraženi u Beogradu od Barselonete sa 15:5.
Izabranici Stefana Ćirića nisu imali snage da pruže jači otpor izuzetno iskusnoj ekipi iz Barselone, pa su zabeležili i šesti poraz u takmičenju.
Felipe Perone i Martin Famera bili su najbolji kod gostiju sa po tri gola. Kod crno-belih dvostruki >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << strelac bio je Nikola Radonjić.
Barseloneta je treći uzastopni put pobedila Partizan i pokazala da ima ekipu za završni turnir elitnog vaterpolo takmičenja. 
Partizan u narednom kolu gostuje u Breši 24. januara, u poslednjem meču prvog dela takmičenja u Grupi A Lige šampiona
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEBAKL CRNO-BELIH NA BANJICI: Vaterpolisti Partizana ubedljivo poraženi od Barselonete

Izvor: Kurir, 13.Jan.2018

Vaterpolisti Partizana poraženi su od Barselonete na Banjici u utakmici šestog kola A grupe Lige šampiona - 5:15 (2:4, 1:3, 1:5, 1:3).

Nastavak na Kurir...

Barseloneta prejaka, šesti poraz Partizana

Izvor: B92, 13.Jan.2018

Vaterpolisti Partizana doživeli su šesti poraz u šest utakmica Lige šampiona. Na Banjici je bolja bila španska Barseloneta sa 15:5 (4:2 3:1, 5:1, 3:1)...Tim Stefana Ćirića je ostavio loš utisak protiv španskog predstavnika i podbacio je u svim četvrtinama. Najbolji u Barseloneti su sa po tri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.