Barselona odbranila šampionski tron

Izvor: TvojPortal.com, 17.Jun.2012, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona odbranila šampionski tron

Izvor:pressonline.rs Košarkaši Barselone odbranili su titulu prvaka Španije, pošto su večeras u odlučujućoj, petoj utakmici finala plej-ofa kod kuće savladali Real Madrid sa 73:69 (16:12, 23:22, 17:13, 17:22).Ekipu novog-starog prvaka Španije predvodio je Pit Majkl sa 17 poena i devet skokova, dok je u Realu najbolji bio DŽejsi Kerol sa 16 poena.


Reprezentativac Srbije i član "kraljevskog" kluba Novica Veličković na parketu je proveo osam minuta i za to vreme ubacio je jedan poen.

Barseloni je ovo bila 17. titula prvaka Španije u istoriji kluba, a treća u poslednje četiri sezone.

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsi titula u majstorici!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2012, 22:06

Drama u duelima Barselone i Reala u finalnoj seriji plej-ofa večeras je dostigla kulminaciju, a u majstorici na svom parketu Barsa je slavila sa 73:69 i tako stigla do titule prvaka Španije, sedamnaerste u klupskoj istoriji!

Nastavak na Sportske.net...

Barsa tukla Real i odbranila titulu

Izvor: Kurir, 17.Jun.2012

Novica Veličković na parketu je proveo osam minuta i za to vreme ubacio je jedan poen.Barseloni je ovo bila 17. titula prvaka Španije u istoriji kluba, a treća u poslednje četiri sezone..BARSELONA - Košarkaši Barselone odbranili su titulu prvaka Španije, pošto su u odlučujućoj, petoj utakmici...

Nastavak na Kurir...

Veličković na izlaznim vratima u Realu

Izvor: Sportal.rs, 17.Jun.2012

Real Madrid nije uspeo da dođe do nove titule šampiona Španije, pošto je u finalu plej-of Endesa lige od "kraljevskog" kluba bolja bila Barselona.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.