Barselona nakon preokreta pobedila Atletiko Madrid

Izvor: Beta, 06.Feb.2022, 19:28

Barselona nakon preokreta pobedila Atletiko Madrid

Fudbaleri Barselone pobedili su večeras na svom terenu Atletiko Madrid sa 4:2, u 23. kolu španske La Lige.Golove za Barselonu postigli su Djordi Alba u 10, Gavi u 21, Ronald Arauho u 43. i Dani Alveš u 49. minutu.Strelci za Atletiko bili su Janik Karasko u osmom i Luis Suares u 58. minutu.Barselona je od 69. minuta igrala sa igračem manje, nakon što je direktan crveni karton dobio Dani Alveš.Katalonci su stigli do desete pobede u prvenstvu i sa 38 poena zauzima četvrtu poziciju. Atletiko je peti sa dva boda manje.U narednom kolu, Barsselona će gostovati Espanjolu, dok će Atletiko dočekati Hetafe.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALBINA GOLČINA, ALVEŠOV ŠOU: Barsa patosirala Atletiko, na Kamp Nou palo ŠEST GOLOVA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022

Strašan meč...Fudbaleri Barselone savladali su Atletiko Madrid 4:2 (3:1), u meču 23. kola španske La Lige...Atletiko je poveo već u osmom minutu. Nekadašnji as Barse Luis Suarez sjajno je u šesnastercu pronaša Karaska, koji je je zakucao loptu u donji levi ugao...Međutim, radost Madriđana je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

KRALJEVI SLAVILI U FINIŠU: Asensio doneo sva tri boda Real Madridu

Izvor: Kurir, 07.Feb.2022, 00:22

Fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras na svom terenu Granadu sa 1:0, u 23. kolu španske La Lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.