Bakljom na golmana, teniskim lopticama na igrače (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 14.Mar.2011, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bakljom na golmana, teniskim lopticama na igrače (VIDEO)

Standard beleži očajne rezultate ove sezone, ekipa više nije ni senka tima koji je pre samo dve sezone harao Belgijom. Ipak, fudbaleri kluba iz Liježa su odigrali dobro na gostovanju protiv Šarloa i pobedili sa 2-0.
Događaj koji je možda zasenio ovu pobedu jeste kada je jedan od gostujućih navijača bacio baklju u pravcu golmana Šarloa i povredio ga. Mada se na usporenom snimku i ne vidi baš kako je došlo do povrede (ako je uopšte i bilo). Bez obzira, očekuje se da će Standard >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << biti drastično kažnjen zbog prestupa svojih navijača.
Međutim, nisu samo gostujuće pristalice pravile probleme na ovom meču. Domaći navijači su verovatno nezadovoljni igrom i rezultatima svog tima (Šaroloa je ubedljivo poslednji na tabeli) na teren bacali teniske loptice u znak protesta. Nešto kasnije su čak i napravili rupu u zaštitnoj ogradi i uleteli na teren. Očigledno da i u zapadnim zemljama postoje problemi sa huliganima. Pogledajte detalje sa ove uzbudljive utakmice.

Nastavak na DupliPas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.