Izvor: HotSport.rs, 06.Okt.2017, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BURA PRED ODLUČUJUĆI MEČ: Muslinu stiglo protestno pismo iz Hamburga! (FOTO)

Selektor Slavoljub Muslin pored svih pritisaka oko borbe za plasman na Mondijal bori se i sa pritiskom sportskog direktora Hamburgera Jensa Tota.

Problem je ispao, naravno, oko fudbalera HSV-a Filipa Kostića, inače standardnog člana prve postave selekcije Srbije. Slavoljub Muslin ga je pozvao i odveo u Beč, bez obzira na njegovu povredu i prehladu.
Juče je na konferenciji za medije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << uoči večerašnjeg duela protiv Austrije najavio da Kostić trenira punim kapacitetom, ali da nije siguran da će zaigrati od početka zbog toga jer je već duže vreme van stroja.
Danas u srpskim medijima provejava sumnja hoće li na teren od starta on ili Adem Ljajić, a da bi sve predupredio oglasio se sportski direktor Hamburgera Jens Tot, koji je besan jer je Kostić uopšte u kombinaciji za sastav.
FOTO: STARSPORT

List ‘Abendblat’ prenosi bes Tota zbog Muslinovog poziva, a zbog toga mu je danas poslao zvanično pismo u kome se nalaže da fudbaler nemačkog bundesligaša ne odigra ni minut protiv Austrije, kao ni Gruzije za tri dana u Beogradu.
Navodno je rizično da Kostić igra zbog pauze od gotovo mesec dana, kao i rizika od obnavljanja povrede. Zbog toga rastu šanse da se Adem Ljajić nađe u veznom redu, ali hajde da sačekamo da vidimo da li će Muslin popustiti pod ovim pritiskom.
FOTO: STARSPORT

The post BURA PRED ODLUČUJUĆI MEČ: Muslinu stiglo protestno pismo iz Hamburga! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

MUSLIN POD PRITISKOM: Stiglo protestno pismo iz Hamburga

Izvor: Večernje novosti, 06.Okt.2017

U Hamburgu smatraju da Filip ne treba da igra, mi sigurno nećemo da rizikujemo jer smo u dobroj poziciji. Međutim, razgovarali smo sa igračem i rekao nam je da je spreman da igra, izjavio je Muslin Selektor Slavoljub Muslin pored svih pritisaka oko borbe za plasman na Mondijal...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.