BURA PRED DERBI: Bivši igrač Partizana a sadašnji Vojvodine govorio o ‘puštanju’ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BURA PRED DERBI: Bivši igrač Partizana a sadašnji Vojvodine govorio o ‘puštanju’ (FOTO)

Novosađani su plej-of počeli popedom nad Napretkom, a danas će snage odmeriti sa crno-belima u derbiju kola.
U zaustavnom vremenu duela sa timom iz Kruševca nakon jedne sporne situacije je Nikola Trujić doneo pobedu Vojvodini za nastavak sjajne serije koju je nekadašnji igrač Partizana napravio.
Trujić je na poslednje četiri utakmice bio strelac u pet navrata i, kako je za domaće medije govorio, uopšte mu se ne sviđaju komentari o eventualnom puštanju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizana jer on kao bivši igrač kluba iz Humske jedino što želi jesu lični i uspesi sa sadašnjim timom.
– Zanima me samo uspeh Vojvodine i, naravno, moj lični. Želja mi je da pobedimo jer ne mogu da slušam priče po kojima navodno ‘puštamo’ Zvezdu i Partizan. Odmah da presečem i da kažem da su to gluposti koje me pogađaju. Voleo bih, ne krijem, da dam gol i nastavim niz, rekao je Trujić.
Ovaj fudbaler je 2015. godine iz Napretka prešao u Partizan, ali nije dobio šansu tadašnjeg stručnog štaba odakle je otišao u Vojvodinu gde je standardan. Partizan i Vojvodina sutra od 17 časova igraju u Humskoj.
FOTO: STARSPORT

The post BURA PRED DERBI: Bivši igrač Partizana a sadašnji Vojvodine govorio o ‘puštanju’ (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.