BOOOM - Leo Mesi!!! Barsini golovi sve lepši od lepšeg! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOOOM - Leo Mesi!!! Barsini golovi sve lepši od lepšeg! (video)

Još se nije stišalo oduševljenje navijača Barselone posle prelepog gola Luisa Suareza, a Leo Mesi ih je dodatno oduševio!

Ekipa Barselone već posle pola sata igtre u prvom meču polufinala Kupa kralja protiv Atletika u Madridu nalazi se na odličnom putu da već večeras ''overi'' plasman u finale!

Preneli smo već, Luis Suarez je u sedmom minutu posle impresivnog solo prodora doveo Barsu u vođstvo, a u 33. minutu Leo Mesi je po ko zna koji put pokazao kakav >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je fudbalski genije.

Posle dodavanja Rakitića sa desne strane, Mesi je prihvatio loptu na nekih 18-19 metara od gola domaćih i pored Karaska poslao idealan udarac ka golu domaćih. Lopta je okrznula desnu stativu i završila u mreži - 0:2! Prelepo!

U prilogu su oba pogotka - i Suarezov i Mesijev, a vama ostavljamo procenu koji je efektniji.

--

Let's all admire Suarez's goal. What a run! pic.twitter.com/xtYctzkAIm

— Juan Velazquez (@JuanDirection58) February 1, 2017 --

ATM 0 : 2 FCB | Messi pic.twitter.com/QmZf3tiCf2

— Albert Eynişeydir (@alberteyniseydi) February 1, 2017
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi dugo nije dao ovakvu golčinu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Feb.2017

Fudbaleri Barselone  pobedili su Atletiko Madrid sa 2:1 u prvi meč polufinala Kupa Kralja...Duel je odigran na Visente Kalderonu u Madridu, a Barselona je vodila 2:0 već posle prvog poluvremena. Revanš meč na programu je 7. februara u Barseloni...Prvi gol dao je Suarez u 7. minutu a drugi Lionel...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.