BOMBA iz Humske, Partizan će biti MNOGO jači za derbi! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 17:54

''BOMBA'' iz Humske, Partizan će biti MNOGO jači za derbi! (video)

Da je ovo moglo pre Belgije...

Miloš Jojić je potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom!

Ovo je informacija koju su nedeljama, mesecima čekali navijači Partizana, a danas je ona postala stvarnost.

TV  Arena Sport je tokom današnjeg multiprenosa superligaških utakmica objavila tu vest, a opširniji detalji slede tokom večeri.

Kada se pomene ime Miloša Jojića, prva asocijacija za navijače Partizana je 144. derbi i Jojićev >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gol za pobedu u derbiju, a što je još zanimljivije, Jojić se u Humsku vratio dve nedelje pred novi okršaj sa najvećim rivalom!

Jojić je u protekle dve godine bio član turskog Bašakšehira gde se nije naigrao, išao je i na pozajmicu u austrijski Volfsberger, pa tražio novi angažman, ali najuporniji i najkonkretniji je očigledno bio Partizan.

Jojićev transfer bio je prioritet za crno-bele, pogotovo od dolaska novog trenera Aleksandra Stanojevića kome je ispunjena najveća želja pred kraj prelaznog roka.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Još jedan transfer, uprava Partizana ispunila najveće Stanojevićeve želje! Kako će izgledati tim protiv Zvezde?

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020

Kakav dan za klub iz Humske!..Dugo se čekalo, dugo se ništa nije dešavalo posle povratka Aleksandra Miljkovića, čitavih mesec dana, a onda u jednom danu, serija pojačanja za Partizan, u samom finišu prelaznog roka!..Najpre je juče predstavljen Filip Holender, onda se pojavila vest da će se iskusni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.