Izvor: HotSport.rs, 08.Maj.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLEDSKA INTERNACIONALNA REGATA: Bronza za Ljiljanu Jošić

Reprezentativka Srbije Ljiljana Jošić je osvojila treće mesto u skifu na Bledskoj internacionalnoj regati, uvodnom takmičenju za Prvi Svetski kup koji počinje u subotu.

U finalnoj trci Jošićeva je ostvarila vreme  8:00,21 minuta, a ispred 18. godišnje srpske reprezentativke kroz cilj su prošli čamci Švajcarske (7:41,57) i Kine (7:44,89).
Drugi predstavnik Srbije, Petar Jovanović, zauzeo je četvrto mesto u skifu za lake veslače rezultatom 7:15,06. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
U subotu su na Bledu kvalifikacione i polufinalne trke na Svetskom kupu. Srbiju predstavljati dubl skul Marko Marjanović-Aleksandar Filipović, četverac bez kormilara Veselin Savić, Dušan Bogičević, Nikola Stojić, Radoje Đerić, dubl skul za lake veslače Miloš Stanojević-Marko Jošić, skif za lake veslače Petar Jovanović, Iva Obradović i Ljiljana Jošić u ženskom skifu.
hotsport.rs       
The post BLEDSKA INTERNACIONALNA REGATA: Bronza za Ljiljanu Jošić appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jošić osvojila bronzu na Bledskoj regati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2015

Reprezentativka Srbije u veslanju Ljiljana Jošić osvojila je danas bronzanu medalju u skifu na Bledskoj internacionalnoj regati, uvodnom takmičenju za Prvi Svetski kup koji počinje u subotu...U finalnoj trci Jošić je do vrednog uspeha došla rezultatom 8:00,21 minuta, a ispred 18. godišnje srpske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.