BEN: Očekujem veliku podršku protiv Radnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 22:15

BEN: Očekujem veliku podršku protiv Radnika

Crvena zvezda dočekuje Surduličane u subotu.

El Fardu Ben, strelac jednog gola i asistent kod drugog na utakmici protiv Inđije, posle koje je Crvena zvezda obezbedila plasman u polufinale Kupa Srbije, zadovoljan je trenutnom formom u kojoj se nalazi, pošto je ušao i u golgetersku formu.

- Gostovanja u Inđiji su uvek neugodna, jako je teško igrati protiv njih. Znali smo da su čvrsta ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da neće biti lako. Prethodna utakmica koju smo odigrali pokazala je da su na svom terenu sigurni i da igraju ozbiljan fudbal. Međutim imali smo dovoljno vremena da dobro pripremimo utakmicu i uvidimo gde smo grešili u prethodnom duelu. Na sinoćnoj utakmici dokazali smo da smo zasluženo prvaci države, ali se nećemo zadovoljiti ovim rezultatom. Trofej Kupa Srbije nedostajao nam je prethodnih godina i sada smo na dobrom putu da ove godine podignemo dve titule - rekao je Ben. - Izuzetno je bitno što sam posle pauze nastavio sa dobrom igrom. Upravo su partije koja sam pružio na prethodne dve utakmice uz pomoć saigrača, dokaz da se i tokom vanrednog stanja odlično treniralo. Trudim se da u svakoj utakmici pomognem timu i sve dok pobeđujemo nemam razloga da budem nezadovoljan. Juče sam upisao gol i asistenciju, Ivanić i ja smo odlično sarađivali i rezultat je došao.

Krilni napadač očekuje da u narednom prvenstvenom meču crveno-beli protiv Radnika iz Surdulice u subotu imaju veliku podšrku.

- Posle skoro više od tri meseca navijači se vraćaju na tribine našeg stadiona. Sa nestrpljenjem iščekujemo da istrčimo na glavni teren i uživamo u atmosferi koju priređuju. Očekujemo veliku podršku i nadamo se da će uživati u još jednoj fudbalskoj predstavi - istakao je El Fardu Ben.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.