Azar: Želim da osvojim Zlatnu loptu

Izvor: Akter, 07.Jun.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar: Želim da osvojim Zlatnu loptu

Fudbaler Čelsija Eden Azar rekao je danas da sanja o osvajanju Zlatne lopte, ali je i dodao da će to biti teško pored Kristijana Ronalda i Lionela Mesija

Azar je u nedavno završenoj sezoni u Premijer ligi postigao 19 golova i upisao 19 asistencija i tako pomogao Čelsiju da osvoji titulu i da provede rekordnih 274 dana na prvom mestu na tabeli.

Zbog dobrih igara Belgijanac je proglašen za najboljeg igrača u Premijer ligi, ali još nije ostvario svoj veliki cilj >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << - da postane najbolji fudbaler sveta.

"To je oduvek bio moj san. Kada sam prvi put došao na trening u Lilu rekao sam treneru da ću jednog dana osvojiti Zlatnu loptu. Nažalost, postoje dva vanzemaljca u fudbalu, Ronaldo i Mesi, tako da će biti teško osvojiti tu nagradu pored njih. Ipak, ja naporno radim za to", rekao je Azar za britanski San.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Azar ne krije: Želim Zlatnu loptu

Izvor: B92, 07.Jun.2015

Fudbaler Čelsija Eden Azar rekao je da sanja o osvajanju Zlatne lopte, ali je i dodao da će to biti teško pored Kristijana Ronalda i Lionela Mesija...Azar je u nedavno završenoj sezoni u Premijer ligi postigao 19 golova i upisao 19 asistencija i tako pomogao Čelsiju da osvoji titulu i da provede...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.