Atletikov fenomenalan preokret, Dmitrović nije imao šanse! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletikov fenomenalan preokret, Dmitrović nije imao šanse! (video)

Kruna usledila u nadoknadi vremena.

U prvih 20 minuta veliki problemi za Atletiko Madrid. Eibar je uspeo da postigne čak dva gola, a prvi su postigli već u 7. minutu.

Bila je to sjajna akcija, na kraju pogodak glavom Čarlsa na asistenciju Oreljane.

Dvanaest minuta kasnije, novi gol u mreži Atletiko Madrida, šutirao je Arbilja, neko je dokačio loptu, dovoljno da prevari Jana Oblaka za 0:2.

Atletiko Madrid je imao vraški težak posao protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobre odbrane Eibara, i na kraju je uspeo da stigne preokreta.

U 27. minutu su smanjili prednost preko Žoaa Feliksa koji je imao akciju u kontri zajedno sa Dijegom Koštom, a u 52. minutu izjednačenje.

Lodi je u kontri uposlio Vitola, ovaj je u trku spoljnim delom kopačke poslao loptu iza leđa golmana Dmitrovića za konačnih 2:2.

Dva puta je VAR morao da interveniše do kraja utakmice, oba puta na radost navijača Eibara. Dijego Košta je dva puta postizao gol, ali oba puta je bio u ofsajdu.

I onda, 1. minut nadoknade, sjajna akcija čiji je glavni lik bio Tomas Parti, uspeo je da stigne do gola Dmitrovića i da pošalje loptu iza njegovih leđa za konačnih 3:2!

U drugom meču Granada je napravila iznenađenje, slavila je protiv Espanjola sa 0:3. Puertas je doveo goste u prednost u 13. minutu, Fernandez je povisio, a Azez je postavio konačnih 0:3.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Možda je majstorija, možda je sreća, ali je gol za pobedu Atletika u 91. minutu!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2019

Počelo je šansom za Feliksa, ali je Dmitrović u poslednjem momentu uspeo da reaguje i spreči gol. Dva minuta kasnije se mreža zatresla na drugom kraju terena. Pedro Leon je proigrao Oreljanu na desnom krilu, a ovaj idelano pronašao na petercu Čarlsa koji je glavom pogodio za 0:1. Feliks i Kosta...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.