Rajković odbranio penal, Nica u 91. minutu ukočila Ren

Izvor: B92, 01.Sep.2019, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković odbranio penal, Nica u 91. minutu "ukočila" Ren

U mečevima nedeljnog programa četvrtog kola Lige 1 pobede su ostvarile ekipe Remsa, Nice i Marselja.

Pobednika nije bilo u duelu Strazbura i Monaka koji je završen rezultatom 2:2.

Ren je porazom na svom terenu od Nice propustio priliku da zadrži maksimalan učinak i da bude usamljen na vrhu tabele.

Domaći tim je poveo u 25. minutu autogolom Valtera Benitesa, a neiskorišćene šanse Teosona Sjebačea i Damijena Da Silve su navijače Rena navele na zebnju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Crne slutnje su se obistinile u 63. minutu, kada je Amari Traore napravio penal, a siguran realizator za Nicu je bio Vilan Siprijen.

Konačan rezultat je u nadoknadi drugog poluvremena postavio Rasin Soli, čime je Nica uspela da stigne do devetog poena u ligi i da se izjednači sa PSŽ, Renom i Anžerom.

Šansu da uđe u to društvo je imala ekipa Lila, ali je na gostovanju Remsu poražena sa 2:0.

Golove su postigli Musa Dumbija iz jedanaesterca u 73. i Remi Udin iz 90. minutu, a sve pošto je Lil ostao sa igračem manje, zbog drugog žutog kartona Jusufa Jazičija u 52. minutu.

U nadoknadi vremena Lil je imao priliku da realizuje penal, ali je reprezentativac Srbije Predrag Rajković odbranio udarac Žonatana Bambe.

Priliku da se raduje nije imao Stefan Mitrović, pošto je njegov Strazbur na svom terenu odigrao 2:2 sa Monakom.

Ekipa iz Kneževine je povela u 11. minutu preko Islama Slimanija, Keni Lala je u 39. minutu izjednačio iz penala, ali je već minut kasnije Slimani postigao još jedan pogodak.

Do boda je Strazbur stigao u 84. minutu, kada je Adrijen Tomason uspeo da matira golmana Benžamina Lekonta.

Vredi napomenuti da je Mitrović u 35. minutu imao veliku šansu za gol, kao i da je u 69. bio opomenut žutim kartonom.

Do druge pobede u sezoni stigao je i Marselj, a za tri boda protiv Sent Etjena je bio dovoljan pogodak Morgana Sansona u 33. minutu. Taj detalj, kao i celu utakmicu, Nemanja Radonjić je video sa klupe pobedničke ekipe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.