Izvor: RTS, 17.Apr.2021, 12:10

Asano: Mačva nas šokirala ranim golom

Fudbaler Partizana Takuma Asano izjavio je da ih je ekipa Mačve iznenadila postizanjem gola u ranoj fazi meča, ali da crno-beli nisu paničili, već nastavili da napadaju gol protivnika.
Crno-beli su u Šapcu pobedili Mačvu sa 2:1 posle perokreta u 32. kolu Superlige, golovima Takume Asana i Lazara Markovića.
Partizanovom Japancu to je bio 18. gol za crno-bele.
"Ekipa Mačve je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dobro ušla u meč i šokirala nas ranim golom. Ono što je dobro za ovu ekipu je da znamo da ne treba da paničimo, već da rezonski napadamo gol protivnika i tražimo svoju šansu. Znali smo da je važno da postignemo gol u prvom poluvremenu da bismo mogli hladne glave da odemo na odmor. Mnogo šansi je njihov golman sjajno branio. Ja sam zaista srećan, jer svaki put vidim radost mojih saigrača i šefa Stanojevića kada pobedimo", rekao je Asano za klupski sajt.
Ekipu Aleksandra Stanojevića već u sredu očekuje polufinale Kupa Srbije protiv ekipe Vojvodine.
"Vrlo dobro znam ekipu Vojvodine, tako da tek tu nema opuštanja. U stvari, kad pogledam, u Partizanu nikada nema opuštanja. Pobediš 19 utakmica - svi ti kliču, izgubiš jednu- bude haos. Ja zaista imam pozitivne utiske od ljudi koje srećem, ali malo gde u svetu je to baš tako turbulentno. Tek sada shvatam vaš temperament", zaključio je Asano.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.