Arsenal bolji od plavaca u londonskom derbiju

Izvor: RTS, 19.Jan.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal bolji od "plavaca" u londonskom derbiju

Fudbaleri Arsenala savladali su Čelsi sa 2:0, u derbi meču 22. kola Premijer lige. Lakazet i Košćelni strelci za "tobdžije", koje su se približile rivalu na samo tri boda minusa.
Arsenal je nastavio sa dobrim partijama na svom terenu i u derbi meču 22. kola Premijer lige savladao ekipu Čelsija sa 2:0.

Utakmica je rezultatski bila gotova već u pvom poluvremenu, kada su mrežu Kepe zatresli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvo Aleksandre Lakazet, a onda i Loran Košćelni.
Ekipa Unaja Emerija bila je bolji rival na ovom meču, dok je Čelsi za 90 minuta uputio samo jedan udarac u gol protivnika.
Arsenal je stigao do 44. boda u sezoni, samo tri manje od četvrtoplasiranog Čelsija i četiri od trećeplasiranog Totenhema, koji svoj meč 22. kola igra u nedelju protiv Fulama.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TOPOVI ODAVNO NISU OVAKO GRUVALI: Arsenal razbio Čelsi u londonskom derbiju (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Jan.2019

Fudbaleri Arsenala dobili su veliki lonondski derbi protiv Čelsija 2:0 u 23. kolu Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

OSETIO BOL I PAO: Teška povreda fudbalera Arsenala (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Jan.2019

Arsenal je u derbiju 26. kola fudbalske Premijer lige pobedio Čelsi u meču koji je obeležila jeziva povreda španskog internacionalca Hektora Beljerina.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.