Armstrong i bukvalno počeo da plaća za svoje grehe

Izvor: Press, 08.Feb.2013, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Armstrong i bukvalno počeo da plaća za svoje grehe

Armstrong je u oktobru doživotno suspendovan zbog korišćenja nedozvoljenih sredstava i oduzeto mu je svih sedam titula pobednika Tur de Fransa  koje je osvojio od 1999. do 2005. godine.
Kompanija SCA u tužbi navodi da su Armstrong i njegov menadžer Bil Steplton lagali i tako prevarili SCA za milione dolara. Ističe se da je Armstrong 2005. nekoliko puta svedočio pod zakletvom da nije koristio steroide i krvni doping kako bi pobedio.
- Vreme je da gospodin Aemstrong snosi posledice >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za svoja dela. On je sam priznao da se dopingovao, da je lagao i da je pretio ljudima - kaže se u tužbi u kojoj se zahteva sudjenje.
Američki biciklista je nedavno u intervjuu Opri Vinfri  priznao da se godinama dopingovao.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.