Amerikanac Odžo stigao u FMP

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2017, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanac Odžo stigao u FMP

Američki centar nigerijskog porekla Majkl Odžo potpisao je danas višegodišnji ugovor sa FMP-om iz Železnika, saopštio je aktuelni vicešampion Srbije.

Kako se navodi, reč je o jednom iz plejade talentovanih košarkaša koji dolazi u FMP po sličnom projektu kao i Australijanac Džona Bolden, koji je sjajno odigrao minulu sezonu, a potom preko Crvene zvezde prešao u Makabi.

Odžo ima 24 godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rođen je u Lagosu, visok je 216 centimetara, težak 132 kilograma i bivši je član čuvenog NCAA koledž programa Florida Stejt. On je peto pojacanje FMP-a za narednu sezonu pošto su prethodno stigli Stefan Pot, Božo Đumić, Nemanja Nenadić i Amerikanac Meverik Roan.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Projekat Bolden": Majkl Odžo u FMP Železniku!

Izvor: Mondo, 19.Avg.2017, 00:14

Bivši član čuvenog NCAA koledž programa Florida Stejt, igra na poziciji centra, visok je 216 centimetara i težak 132 kilograma, saopštili su iz Železnika...FMP Železnik nastavlja pripreme za narednu sezonu po receptu koji se pokazao kao ispravan tokom prethodne..."Američki centar nigerijskog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.