Američki košarkaš novo pojačanje Karpoša

Izvor: B92, 26.Nov.2016, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki košarkaš novo pojačanje Karpoša

Skopski tim Karpoš Sokoli angažovao je novog igrača, a u pitanju je Amerikanac Džejšon Pejdž, objavljeno je na sajtu ABA lige.

Ovaj 22-godišnjak može da igra na obe bekovske pozicije, a u makednoski tim je sošao kao zamena za Uroša Duvnjaka koji je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom.

Američki košarkaš prethodne dve godine nasupao je za košarkaški tim Univerziteta Zapadna Virdžinija, gde je u poslednjoj sezoni imao prosek od 14,3 poena.

Očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da Amerikanac u Skoplje stigne narednih dana, tako da bi mogao da bude spreman da za Karpoš Sokole debituje narednog petka protiv Zadra na utakmici 12. kola ABA lige.

Skopski tim posle odigranih deset kola nalazi se na poslednjem mestuna tabeli sa samo jednom pobedom u ABA ligi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.