Alivodić između Partizana i Azije

Izvor: B92, 31.Jan.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alivodić između Partizana i Azije

Enver Alivodić i Vojvodina nisu postigli dogovor o produžetku saradnje, pa je taj ofanzivni vezni igrač napustio pripreme novosadskog superligaša u Turskoj.

"Nismo uspeli da se dogovorimo oko finansija i to je jedini razlog što napuštam Vojvodinu. U Novom Sadu sam proveo dve sjajne godine", rekao je Alivodić radiju Sto plus.

On se kasnije priključio priprema Vojvodine, a u kontrolnoj utakmici u Beleku bio je strelac vodećeg gola u pobedi te ekipe nad poljskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pogonom (3:0).

Govorilo se da je za Alivodića zainteresovan Partizan, ali i neki klubovi iz inostranstva.

"Nema ništa novo u vezi eventualnog odlaska u Partizan. Imam nekoliko ponuda, pre svega iz Azije, ali o njima ću tek razmišljati", kazao je Alivodić.

Enver Alivodić je tokom jesenje polusezone postigao pet golova i dodao dve asistencije na 15 zvanicčnih utakmica u dresu Vojvodine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.