Alen Stevanović razbesneo Šaranova! Živi zid opet problem za Partizan!? (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2016, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alen Stevanović razbesneo Šaranova! Živi zid opet problem za Partizan!? (video)

U derbiju ih je to skupo koštalo, ali srećom po crno-bele, Nišlije u svojim redovima nemaju Luisa Ibanjeza.

Posle 150. večitog derbija, dok su svi u Humskoj bili besni na sudiju Glođovića, jedino je golman Bojan Šaranov ukazivao na propuste u ekipi Partizana protiv ''velčitog rivala''.

On je poseban akcenat stavio na kiks živog zida pre izjadnačujućeg gola Luisa Ibanjeza iz slobodnog udarca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali izgleda da njegovi saigrači nisu naučili lekciju iz te situacije, pa je Šaranov u četvrtom minutu današnjeg duela sa Radničkim u Nišu bio veoma ljut na Alena Stevanovića, koji je napustio živi zid u trenutku kada je Marjanović izvodio slobodan udarac.

Pogledajte...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) VERBALNI DUEL SAIGRAČA: Šaranov vikao na Stevanovića tokom meča sa Radničkim

Izvor: Kurir, 06.Mar.2016

Fudbaleri Partizana Bojan Šaranov i Alen Stevanović imali su verbalni sukob u 4. minutu utakmice 25. kola Superlige Srbije protiv Radničkog u Nišu...Golman Partizana je postavio živi zid, pošto se Marjanović pripremao da izvede slobodan udarac za Radnički. Stevanović je u jednom trenutku otišao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.