Aleksandar Pešić donirao 50.000 evra za borbu protiv koronavirusa

Izvor: OkRadio.rs, 28.Mar.2020, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Pešić donirao 50.000 evra za borbu protiv koronavirusa

Aleksandar Pešic, bivši fudbaler Crvene zvezde, donirao je 50.000 evra Srbiji za kupovinu dva imunohemijska aparata. Pomoć trenutno igrača korejskog Seula biće hitno prosleđena u KBC "Dragiša Mišović" i Klinički centar Srbije.   Takođe, deo medicinske opreme ide, po njegovoj želji, u Klinički centar Niš.   "Rođeni sam Nišlija i obaveza mi je da pomognem svima kojima je potrebna pomoć u ovako teškim trenucima", rekao je Pešić.   Jedan od najpopularnijih fudbalera u Južnoj Koreji koristi na svakom koraku svoj uticaj da promoviše Srbiju, pa postoji realna mogućnost da uskoro stigne i pomoć iz Seula.   "Ovde su uspešno savladali koronavirus, imaju dosta iskustva i verujem da će pomoći",...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKO SRCE ALEKSANDRA PEŠIĆA: Bivši fudbaler Zvezde donirao 50.000 evra za borbu pritiv korona virusa

Izvor: Kurir, 28.Mar.2020

Aleksandar Pešić, bivši fudbaler Crvene zvezde, sada korejskog Seula, donirao je 50.000 era za kupovinu dva imunohemijska aparata koji će biti prosleđena hitno u KBC Dragiše Mišović i Klinički centar Srbije!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.