Agent: Jovanović 99 odsto prelazi u Anderleht!

Izvor: Blic, 13.Jul.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agent: Jovanović 99 odsto prelazi u Anderleht!

Reprezentativcu Srbije i fudbaleru Liverpula Milanu Jovanoviću vratio se osmeh na lice kada je uvideo da njegove kvalitete ceni veliki broj evropskih klubova.

Posle neuspešne sezone na Enfildu, Jovanović je postao jedna od meta belgijskog Anderlehta ali i šampiona Francuske Lila.

"Moja žena obožava Brisel i nagovara me da se vratimo u Belgiju, a i jedino odande imamo ponudu. I dalje sam pod utiskom susreta sa čelnicima Anderlehta u Kataru. Dirnuo me je način na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji me u Belgiji i danas tretiraju. Zbog toga tu zemlju smatram drugom u životu", rekao je srpski igrač za Foot Magazine.

Njegov agent je dodao i da je praktično sve gotovo.

"Transfer Jovanovića u Anderleht je 99 odsto završen", rekao je on.

Srpski internacionalac je dodao i da je Lil lepa opcija za nastavak karijere.

"To je dobar klub koji igra u vrhu francuskog fudbala i igraće u prvoj fazi Lige šampiona. Interesantni su mi. Za sada ću sve opcije da saslušam", istakao je Jovanović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.