Achtung, achtung! Policija upala u nemački savez

Izvor: Mondo, 03.Nov.2015, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Achtung, achtung! Policija upala u nemački savez

Nemačka policija ušla je danas u prostorije Fudbalskog saveza te zemlje (DFB) zbog sumnje da je utajen porez prilikom dobijanja organizacije Svetskog prvenstva 2006. godine.

Foto: AP Photo/dpa, Franziska Kraufmann

  Priče o nameštanju Mundijala 2006. u Nemačkoj sve su glasnije, a da nešto ima u tim spekulacijama potvrđuje i akcija nemačke policije.

"Bild" navodi da su istražitelji osim u Fudbalski savez upali i u kuće predsdsednika tog saveza >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Volfganga Niersbaha i bivšeg predsednika Tea Cvancigera.

"Tražimo materijal koji će podupreti sumnje za neplaćanje poreza", rekao je istražitelj za "Bild".

Sumnja se da je DFB uplatio 6,7 miliona evra Međunarodnoj fudbalskoj federaciji (FIFA) za kupovinu glasova i dobijanje Mundijala 2006. godine.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Slučaj "SP 2006" - Policija upala u Fudbalski savez Nemačke!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2015

Oko 9 časova jutros policija je upala u prostorije DFB-a, nemačkog fudbalskog saveza, kako bi istražila slučaj oko izbora Svetskog prvenstva 2006. godine...Poznato vam je već, nemački savez se tereti da je protivzakonito došao do organizacije Svetskog prvenstva 2006. godine, optužuju ih da su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.