Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2021, 16:40

AZIJA: Pohang je u krizi, Šandong melje redom

Pogledajte nekoliko zanimljivih ishoda utakmica iz azijskih liga...

POHANG – SEUL 0:1 (0:0)

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Ne ide Pohangu ove sezone. Imali su sreće u Ligi šampiona, ali su već danas doživeli novi šamar na domaćem frontu protiv najslabijeg tima u ligi Seula. Ekipa našeg Aleksandra Paločevića je kao gost došla do pobede koju čeka već 13 utakmica. Dovoljan je bio gol Hana u 55. minutu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << GUANGDŽOU SITI – GUANGDŽOU 3:3 (2:2)

(Fudbal, Kina 1)

Vatren derbi Guangdžoua! Iako je Guangdžou (nekadašnji Evergrande) bio favorit protiv nekadašenjeg R&F, nije uspeo da opravda rezultaska očekivanja. Iako je bio bolji. Gosti su poveli golom Brazilca sa kineskim pasošem Elkesona, ali je isti igrač ubrzo poništio vođstvo autogolom. Kolumbijac Kardona je u 34. minutu preokrenuo, da bi se Elkeson drugim golom na meču iskupio za onaj autogol i doneo rezultatsko poravnanje na poluvremenu. Aloizio je pogodio za goste na početku drugog dela, ali brazilski dan u Kini je zapečatio rezervista Giljerme golom za konačnih 3:3.

ŠENŽEN – HENAN 0:0

(Fudbal, Kina 1)

Šenžen je bio blagi favorit protiv Henana ali je morao da se zadovolji bodom. Bio je to jedan prilično dosadan meč u kojem je domaćin duže držao loptu u nogama ali nije stvorio nijednu ozbiljnu priliku za gol. Jedini šut u okvir gola na utakmici su uputili gosti.

ŠANDONG – ČONGĆING 3:1 (2:0)

(Fudbal, Kina 1)

Za lidera grupe A kineske Superlige nije bilo problema da opravda ulogu favorita. Šandong je rutinski izašao na kraj sa slabašnim fenjerašem Ćongćingom koji je osvojio samo četiri boda u osam mečeva. Domaći su već posle pola sata igre imali vođstvo od 2:0 i sve je išlo kao po loju. Iako je Ćongćing dao gol u 55. minutu, lider je samo pet minuta kasnije trećim golom vratio stvari na svoje mesto i upisao rutinsku pobedu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.