Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2021, 20:15

AZIJA: Đerić strelac, Mugoša ipak doneo pobedu Inčonu, Vidićev Sičuan sve bolji

Pogledajte nekoliko zanimljivih ishoda utakmica iz azijskih liga...

ČANGAN – VUHAN TRI TAUNS 1:1

(Fudbal, Kina 2)

Možda se očekivalo mnogo više, ali cela utakmica praktično je stala u uvodna 22 minuta. Tada su, naime, pala oba gola na utakmici. Domaćin je poveo već u prvom minutu preko Dinga Đijea, ali je Ćiong Fei samo dvadesetak minuta kasnije poravnao rezultat. I to je bilo to.

SINĐAN TJANŠAN – ČENGDU 0:7 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

(Fudbal, Kina 2)

Za razliku od susreta u Čanganu, Čengdu je u paramparčad razneo Sinđan kao gost s ogromnih 7:0. Posle uvodnih 45 minuta zaista nije moglo da se oseti da se domaćinu sprema katastrofa pošto je na semaforu stajalo samo 2:0 posle golova Goua i Hua. A onda – potop! Počelo je s pogotkom Naldinja, posle čega je Sijang Baisu u roku od šest minuta još dvaput tresao mrežu, da bi Gan Čao i upravo Baisu kompletirali jednu od najubedljivijih pobeda u klupskoj istoriji, za potvrdu prvog mesta.

SIČUAN – NANĐIN SITI 2:0

(Fudbal, Kina 2)

Sičuan Nemanje Vidića je nastavio da pruža dobre igre posle uvodnog perioda koji je bio nešto slabiji. Gosti su odolevali skoro celo poluvreme pre nego što je Sijao pogodio metu u samoj završnici, posle čega se utakmica otvorila ka konačnoj pobedi. Strelac je bio Nan u 61. minutu. Sičuan je sada u seriji od sedam utakmica bez poraza, a u tom periodu je upisao samo tri remija.

SUVON – INČON 1:2

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Nešto se definitivno dešava u Suvonu koji u poslednje dve utakmice ne liči na konkurenta za titulu u Južnoj Koreji. Posle poraza u gradskom derbiju kod kuće, usledio je novi poraz na domaćem terenu, ovog puta od Inčona koji je vezao drugu pobedu, ali i šestu utakmicu bez poraza uz po tri trijumfa i remija. Zanimljivo, Suvon je stigao do vođstva preko Đerića početkom drugog dela, ali je onda Stefan Mugoša sa dva pogotka okrenuo rezultat i doneo Inčonu važnu pobedu.

ALBIREKS NIGATA – LAJON SITI 1:1

(Fudbal, Singapur 1)

Derbi vrha tabele završio se jedinim logičnim rezultatom, pogotovo gledajući formu oba tima u poslednje vreme. Albireks je i dalje u seriji bez poraza koja sada traje već 14 utakmica uz samo četiri remija, dok je Lajon Siti imao šest uzastopnih pobeda do danas. Nastavljena je još jedna tradicija, a to je da Lajon Siti ne zna za pobedu kao gost Alibereksu već osam mečeva. Albireks je poveo golom Tanigučija u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena, da bi Plazibat u 72. minutu postavio konačnih 1:1.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: Pohang je u krizi, Šandong melje redom

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2021, 16:40

Pogledajte nekoliko zanimljivih ishoda utakmica iz azijskih liga....POHANG – SEUL 0:1 (0:0)..(Fudbal, Južna Koreja 1) ..Ne ide Pohangu ove sezone. Imali su sreće u Ligi šampiona, ali su već danas doživeli novi šamar na domaćem frontu protiv najslabijeg tima u ligi Seula. Ekipa našeg Aleksandra...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.