AO: Troicki siguran na startu

Izvor: B92, 17.Jan.2011, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Troicki siguran na startu

Srpski teniser Viktor Troicki trenutno igra meč prvog kola Australijan opena sa Dmitrijem Tursunovom iz Rusije.

Prvi set Troicki je dobio sa 6:2, ali je u drugom Rus bio bolji rezultatom 6:3.

Pobednik meča u drugoj rundi će igrati sa Nikolasom Mauom iz Francuske, kvalifikantom koji je sa 3-0 u setovima savladao Argentinca Brajana Dabula. Mau ima 28 godina, trenutno je 132. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teniser na svetu, a Troicki se sa njim do sada nije sastajao.

Odmah posle meča Tursunov – Troicki na teren izlazi Janko Tipsarević, koji igra meč prve runde sa Mišom Zverevom. Oko 11 časova na programu je duel Novaka Đokovića sa Marselom Granoljersom iz Španije.

Prvi brejk Troicki je napravio već u trećem gemu iskoristivši prvu brejk loptu. Na svom servisu bio je siguran, a u finišu je napravio još jedan brejk i ubedljivo dobio prvi set.

Drugi set Viktor je takođe počeo brejkom i činilo se da bi mogao lako da izađe na kraj sa Tursunovom. Međutim, Rus se trgao, napravio dva brejka i došao u situaciju da izjednači u setovima.

Pri rezultatu 5:3 Troicki je propustio tri uzastopne brejk prilike, potom je u 15-ak minuta dugom gemu imao još dve, ali nije ih realizovao i Tursunov je osvojio drugi set.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Viktor Troicki

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.