Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021, 21:31

AFRIKA: Zamalek rutinski, Simba ubedljivo, Rutsiro konačno

Pogledajte kako su završene neke od najzanimljivijih utakmica na afričkom kontinentu

ZAMALEK - LEL MAKASA 2:0

(Fudbal, Egipat kup)

Zamalek je opravdao očekivanja i rutinski obezbedio plasman u polufinale egipatskog kupa. Celo poluvreme mreže su mirovale, ali onda je Zalamek dodao gas i za četiri minuta u nastavku razrešio sve dileme. Oba puta strelac je bio Ibrahim Obama.

RUTSIRO – RAJON SPORT 2:0

(Fudbal, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ruanda 1)

Rutsiro je konačno slavio! Prvi put ove sezone i posle dva uzastopna remija Rutsiro je uspeo da uzme ceo plen i to protiv Rajona koji je imao potpuno suprotan početak sezone. Posle trijumfa u drugom kolu, sada se nalazi u nizu od četiri utakmice bez trijumfa, od čega dva uzastopna poraza. Rutsiro danas slavi Kloda Ndarusanzea koji je postigao oba pogotka, po jedan u ranim fazama oba poluvremena.

TANZANIJA PRIZONS - KOUSTAL JUNION 2:2

(Fudbal, Tanzanija 1)

Ishod kakav se definitivno nije očekivao. Tanzanija je imala dobru priliku da eventualnom pobedom uplovi u mirnije vode, ali umesto toga upisala je i treći meč bez trijumfa, uz samo dva osvojena boda. Današnji remi boli još više iz razloga što je domaćin sve do 85. minuta imao rezultat koji mu je savršeno odgovarao. Ali, onda je jedan trenutak nepažnje odneo sve...

SIMBA - MBEJA SITI 4:1

(Fudbal, Tanzanija 1)

Za razliku od Prizonsa, Simba je danas iskoristio ulogu favorita i pregazio Mbeju, te nastavio pobednički niz koji se sada proteže na pet poslednjih utakmica, odnosno devet proteklih kola u domaćem prvenstvu! Simba je već do 34. minuta imao 2:0, odmah na startu drugog dela pao je i treći pogodak, da bi gosti ubrzo smanjili zaostatak, s tim da je domaćin u 85. minutu preko Čame postavio konačni rezultat i zacementirao prvo mesto, uz još dva meča zaostatka za drugoplasiranim Jang Afrikansima.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AFRIKA: Gvambina slavila posle dva meseca, Bečem rizikuje prvoligaški status

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 20:55

Pogledajte kako su završene neke od najzanimljivijih utakmica na afričkom kontinentu..GVAMBINA – DODOMA, 2:0 (2:0)..(Fudbal, Tanzanija 1)..Gvambina je u duelu sa Dodomom stigla do dragocenih bodova u borbi za opstanak, a pitanje pobednika rešeno je u prvom poluvremenu. Vodeci gol za domaćina postigao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.