ABA - Mornar lako sa Zagrepčanima

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Mornar lako sa Zagrepčanima

Ubedljiva pobeda Barana u pretposlednjem meču 17. kola ABA lige.

Košarkaši Mornara iz Bara ostvarili su večeras sedmu pobedu ove sezone u ABA ligi, pošto su pred svojim navijačima bili bolji od zagrebačke Cibone rezultatom 91:78.

Gosti iz Zagreba su samo tokom prve četvrtine uspevali da pariraju domaćinu koji je do kraja imao rezultat pod kontrolom. Doduše, početkom drugog poluvremena, Cibona je prišla na 50:47, ali više od toga nije mogla. Mornar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je do kraja znatno uvećao prednost koja je iznosila i dvadeset poena razlike (87-67).

Nemanja Vranješ je sa 23 poena bio najbolji u ekipi Mornara, a pratili su ga Mićović sa 14, Voler sa 13 i Luković sa 12 poena i osam skokova.

U Ciboni koja je pretrpela 10. poraz u sezoni, najefikasniji Markota sa 14 i Ljubičić sa 13 poena.

Od 21 čas igra se poslednja utakmica ovog kola, Olimpija u Ljubljani dočekuje ekipu Budućnosti, aktuelnog šampiona ABA lige.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.