ABA LIGA VIŠE NEĆE BITI ISTA: Čuveni košarkaš završio karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 12:08

ABA LIGA VIŠE NEĆE BITI ISTA: Čuveni košarkaš završio karijeru

Imao je i poruku za mlade naraštaje.

Čuveni hrvatski košarkaš Rok Stipčević završio je 20 godina dugu igračku karijeru.

Poslednji meč odigrao je u četvrtak u dresu Krke iz Novog Mesta, a nakon meča se oglasio na Instagramu.

- Davao sam sve od sebe i fizički i mentalno od sedme godine, pa sve do danas. Sati i sati treninga, spavanje s loptom i pokušavanje biti najbolja verzija sebe na terenu i izvan njega. Nakon 20 godina profesionalne karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došao je kraj ovog neverovatnog puta. Blagosloven sam koliko sam prijateljstava stvorio, uživao sam u svakoj sekundi.

- Jedan san se završio, a drugi počinje. Tokom karijere naučio sam puno toga, a mladim igračima mogu samo poručiti da ako žele ostvariti ciljeve, naporan rad će im se isplatiti. Imajte svoj put, stalno i naporno radite i uspećete. Niko vas ne može zaustaviti ako baš verujete i samo radite svaki dan. Uložite sve od sebe, ako radite na pola, nećete uspeti. Dao sam sve košarci i nikada neću zažaliti zbog toga - stoji u objavi.

A post shared by Rok Stipcevic (@st.rok6)

Pored Slovenaca nastupao je u dresu Zadra, Borika, Cibone, Varese, milanske Olimpije, Pesara, Tofaša, rimskog Virtusa, Dinamo Sasarija, Ritasa i Fortituda.

Nosio je dres hrvatske reprezentacije, s njom je osvojio zlato na Mediteranskim igrama 2009. godine, a u klupskoj karijeri dva puta je bio prvak Hrvatske, osvojio dva kupa u Hrvatskoj, uz po jedan u Litvaniji i Sloveniji.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.