ABA - Budućnost sve bolja, lekcija i FMP-u

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Budućnost sve bolja, lekcija i FMP-u

Utakmicom u Železniku kompletirano je 15. kolo ABA lige.

U poslednjoj utakmici 15. kola ABA lige, Budućnost je večeras kao gost savladala ekipu FMP-a rezultatom 87:70.

Ovo je druga uzastopna, a ukupno deseta pobeda aktuelnog šampiona ove sezone u regionalnom takmičenju, kojom se ponovo izdvojio na trećem mestu na tabeli.

Čitavim tokom meča gosti su imali kontrolu dešavanja na terenu, ''Panteri'' su samo tokom prve četvrtine uspevali da održe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rezultatski priključak, ali potom su se Podgoričani značajnije odvojili i na poluvreme otišli rezultatom 48:32 u svoju korist.

U nastavku su rutinski priveli meč kraju i zasluženo trijumfovali.

Erl Klark je sa 17 poena bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi, pratili su ga Filip Barović sa 16 i Koti Klark sa 15.

U FMP-u, kako smo i navikli, najbolji Dragan Apić sa 26 poena, 6 skokova i tri asistencije. 'Panterima'' je ovo deveti poraz u 15 odigranih kola i nalaze se na šestom mestu na tabeli.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Repeša: ''Nije ovo loše...''

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2019

Sve veće zadovoljstvo u redovima aktuelnog šampiona...Krizni period i duga serija poraza konačno su iza ekipe Budućnosti, koja je večeras upisala i treći uzastopni trijumf, računajući i Evroligu...Podgoričani su kao gosti savladali FMP sa 87-70, a posle meča trener Budućnosti Jasmin Repeša...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.