Budućnost slavila u Železniku

Izvor: RTS, 14.Jan.2019, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost slavila u Železniku

Košarkaši FMP-a pšoraženi su na svom terenu u Železniku od podgoričke Budućnosti rezultatom 87:70, u meču 15. kola ABA lige.
"Panteri" su bili nemoćni u duelu sa evroligašem, koji je u Železnik stigao u dobrom raspoloženju nakon pobede nad Darušafakom u Evroligi.

Zanimljivo je da je "đetiće" do pobede predvodio Filip Barović, koji ove sezone retko dobija šansu da igra. On >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je večeras ubacio 16 poena, dok je Erl Klark postigao jedan poen više. 
Kod domaće ekipe poslovično najbolji Dragan Apić, strelac 26 poena uz 6 skokova, dok su Rebec i Rit dodali po osam.
Budućnost je ovom pobedom zadržala treće mesto na tabeli ABA lige sa skorom 10-5, dok je FMP na osmoj poziciji sa 6-9.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ABA - Budućnost sve bolja, lekcija i FMP-u

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2019

Utakmicom u Železniku kompletirano je 15. kolo ABA lige...U poslednjoj utakmici 15. kola ABA lige, Budućnost je večeras kao gost savladala ekipu FMP-a rezultatom 87:70...Ovo je druga uzastopna, a ukupno deseta pobeda aktuelnog šampiona ove sezone u regionalnom takmičenju, kojom se ponovo izdvojio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.