CNN: Sirija je bombardovana, šta sad?

Izvor: OkRadio.rs, 16.Apr.2018, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CNN: Sirija je bombardovana, šta sad?

Vašington -- Američki vojni udari u Siriji pokrenuli su mnoga pitanja, piše politički analitičar Piter Bergen za CNN. Kako je rekao, prvo, ali i ono što je najvažnije, postavlja se pitanje kakva je tačno američka politika kada je Sirija u pitanju.   Predsednik SAD Donald Tramp pre dve nedelje u govoru u Ohaju rekao je da će Amerika vojsku povući iz Sirije uskoro. Međutim, sada je naredio bombardovanje.   “Koja je onda politika Trampove administracije? Da li je to da sirijski lider Bašar el Asad mora da ode, što je i bila politika SAD u prvim godinama sirijskog rata i u toku vlasti Baraka Obame?...
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

TRAMP SE PREDOMISLIO Vašington odlaže uvođenje novih sankcija Moskvi

Izvor: Blic, 16.Apr.2018

Američki predsednik Donald Tramp naredio je, nakon diskusije sa svijim pomoćnicima, odlaganje uvođenja novih sankcija Moskvi, piše "Vašington post", pozivajući se na neimenovane izvore u američkoj administraciji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.