Zanosna Severina pozirala ispred kamiona (Foto)

Izvor: Svet plus, 17.Avg.2014, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zanosna Severina pozirala ispred kamiona (Foto)

Severina Vučković svakodnevno fanove putem društvene mreže Fejsbuk obaveštava o dešavanjima iz svog privatnog života. Ovog puta pevačica je postavila fotografiju na kojoj u veoma provokativnom izdanju pozira ispred belog kamiona.

Milan Popović može viđati sina samo dva puta mesečno!

Zanosna Severina ovom izazovnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << fotografijom na kojoj pozira ispred belog kamiona splitskih registracija u odevnoj kombinaciju koja je istakla njenu savršenu, najavila je svoj nastup u klubu Hitch Bar.

Pozitivni komentari koji su usledili nakon objavljivanja fotografije samo dokazuju da pevačica izgleda bolje nego ikada.

Autor: J.B.

Foto: Facebook/Severina Vuckovic

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolija Jovanović šokirala fanove novom fotografijom! (Foto)

Izvor: Svet plus, 17.Avg.2014

Nikolija Jovanović odlučila je da se putem društvene mreže Fejsbuk malo našali sa svojim fanovima, a fotografija koju je postavila potpuno ih je šokirala...Nikolija Jovanović otvoreno priznala da nije spremna za bebu..Naime, mlada pevačica od samog početka svog pojavljivanja izgradila je specifičan...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.