Saznajte šta su slavne dame radile prošlog vikenda

Izvor: Lepota i zdravlje, 09.Feb.2016, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saznajte šta su slavne dame radile prošlog vikenda

Odlučili smo da ubijemo znatiželju i “provirimo” šta su to naše slavne dame radile prošlog vikenda… Foto: Instagram Neke radno, neke paradno i u krugu porodice… Zatvorite jedno oko i provirite na drugo i pogledajteE kako su se to slavne dame zabavljale prošli vikend. A photo posted by Severina Kojić (severina) on Feb 5, 2016 at 1:53am PST Severina Kojić Slavna pevačica, ovaj vikend provela je u sjajnom društvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << – u društvu zanzibarskih žena: “Svi kao brinu o svima… Svatko je prijatelj kao… Svima je kao stalo do tebe… i do svijeta. I dan kao ode… I ti se kao smiješiš… I ništa te kao ne boli”, ostavila je Severina komentar na ovoj slici. Šta su druge poznate dame radile tokom vikenda koji je ostao za nama pogledajte OVDE.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Evo šta su slavne dame radile proteklog vikenda (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2016

Odlučili smo da ubijemo znatiželju i “provirimo” šta su to naše slavne dame radile prošlog vikenda…..Neke radno, neke paradno i u krugu porodice…..Severina Kojić: Slavna pjevačica, ovaj vikend provela je u sjajnom društvu – u društvu zanzibarskih žena:..“Svi kao brinu o svima…...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.