KRAJ DRAME: Severina se vratio i već trenira sa Partizanom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 21:30

KRAJ DRAME: Severina se vratio i već trenira sa Partizanom!

Grobari mogu da odahnu...

Nakon što je napustio stan u kom je boravio od dolaska u Partizan i otišao bez pozdrava u Holandiju, Ksander Severina se vratio u Srbiju.

Mladi krilni napadač crno-belih je pronašao "zajednički jezik" sa čelnicima kluba, kao i trenerom Igorom Duljajem, te se ovog utorka vratio u Beograd.

On je već odradio prvi trening sa ekipom po dolasku i trebalo bi da bude na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raspolaganju stručnom štabu već u subotu protiv Železničara iz Pančeva.

Podsetimo, Severina je otišao iznenada jer mu nije bio isplaćen bonus od 25.000 evra na ime potpisa ugovora sa Partizanom.

Još uvek nije poznato da li je taj novac isplaćen ili je još uvek na nivou obećanja i date reči.

Ovo su svakako dobre vesti za Duljaja i sve partizanovce, posebno pred 172. "večiti" derbi protiv Crvene zvezde koji se 9. marta igra na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.