Seka Aleksić snima film: Rame uz rame sa Sergejom Trifunovićem

Izvor: Svet, 13.Dec.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić snima film: Rame uz rame sa Sergejom Trifunovićem

Seka Aleksić dobila je glavnu ulogu u filmu Bože Nikolića, piše Alo.
Pored Seke, glavnu ulogu igraće Sergej Trifunović.
” Opšte je poznato da se  Aleksićeva dokazala na filmskom platnu, a ova nova uloga biće pravi izazov za nju. S obzirom da se radi o komediji, scene će biti vickaste i smešne, pa će publika Seku moći da vidi i u drugom svetlu”, rekao je, za Alo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dobro obavešten izvor.
Da li ovim povodom ili ne, Seka je sinoć na društvenim mrežama postavila novu fotografiju na kojoj se veseli sa prijateljima.
Sudeći po slikama, ona se sinoć sa sa svojim drugarima super provodila, bez, trunke šminke, visokih potpetica i glamura, prava opuštena atmosfera!
“Night party…Moje društvo i ja”, napisala je Seka ispod fotografije.

Izvor: Alo, Jasmina Jovičić, Life Content
Foto: Life Content, Facebook
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Seka Aleksić glumi sa Sergejem Trifunovićem

Izvor: Tracara.com, 13.Dec.2014

Ponovo će biti na filmu (foto: Facebook) Seka Aleksić dobila je novi glumački angažman! Popularna pevačica ponovo će se naći na filmskom platnu, ovoga puta u novom filmu reditelja Bože Nikolića. Glavnu mušku ulogu u filmu imaće Sergej Trifunović. “Opšte je poznato da se Aleksićeva...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.