Seka Aleksić otkrila kada se vraća na scenu

Izvor: Svet, 06.Nov.2016, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić otkrila kada se vraća na scenu

Seka Aleksić je u emisiji “Premijera Vikend specijal” otvorila dušu i ispričala kako se snalazi u ulozi majke.
“Svaka majka je ponosna. Lepo se osećam, najlepši trenuci života upravo sada ih doživaljvam. Slabo spavamo jer prve dane provodim sa sinom i sve to ide spontano kao da nam je to treće dete. Beba samo plače kad je gladna, a čim zaplače odmah skačemo, kao vojska i Veljko i ja, a u principu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sam ja tu”, rekla je Seka, koja je otkrila šta se u njenom životu promenilo od dolaska Jakova.
“Kod mene sve mora da bude sređeno, ovih dana se to promenilo, više ne sklanjam stvarčice i ne brišem prašinu tamo gde je nema. Kada beba spava, spavam i ja. Njemu se najbolje oseća u maminom i tatinom zagrljaju”, otkrila je pevačica.
“Jedva čekam da prohoda, ja sam mama koja ga samo slika i snima. Ovo je najbolje što mi je Bog podario. Već razmišljam dok trči po dvorištu kako upada u fontanu i moraću da to zaštitim… Čekam te zubiće i to je to“, rekla je Seka i dodala:
“Trudiću se da stalno budem uz svoje dete, a dva dana ću raditi 30. i 31. decembra, dok planiram u aprilu da objavim album.”

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Seka Aleksić otkrila kada se vraća na scenu

Izvor: Scandal.rs, 06.Nov.2016

Seka Aleksić je u emisiji “Premijera Vikend specijal” otvorila dušu i ispričala kako se snalazi u ulozi majke...“Svaka majka je ponosna. Lepo se osećam, najlepši trenuci života upravo sada ih doživaljvam. Slabo spavamo jer prve dane provodim sa sinom i sve to ide spontano kao da nam je to...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.