Seka Aleksić i Veljko Piljikić OMILJENI PAR na estradi! FOTO

Izvor: Svet plus, 03.Jun.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić i Veljko Piljikić OMILJENI PAR na estradi! FOTO

U proteklih nekoliko dana čitaoci našeg portala glasali su za omiljeni par sa estrade, a ubedljivu pobedu odneli su Seka Aleksić i Veljko Piljikić.

Seka i Veljko su se venčali 12. septembra 2010. godine, okruženi najbližim prijateljima i pevačicinim kolegama, i od tada traje njihova bajka. Smatraju se jednim od najskladnijih parova na javnoj sceni, pa nije ni čudno što ih ljudi toliko vole. Njihova sreća će ove godine biti još veća jer posle 5 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << braka očekuju svoje prvo dete, a kako je Seka nedavno otkrila, dobiće dečaka.

Jutro... 👪💙🕶💋👫

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on Jun 2, 2016 at 12:20am PDT

Odmah iza Seke i Veljka na našoj anketi su se našli pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović, koji su takođe u višegodišnjem skladnom braku. 
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.