Seka Aleksić i Emina Jahović pune “Magacin”!

Izvor: Poznati.info, 08.Maj.2012, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić i Emina Jahović pune “Magacin”!

Poznate pevačice nastupiće tokom maja u poznatom beogradskom klubu “Magacin“. U sredu, 9. maja Seka Aleksić će sa Aspirin bendom pevati kako svoje stare, tako i nove hitove sa poslednjeg albuma “Lom” koji je nedavno objavila. Seki je inače ovo drugi nastup u Magacinu ove sezone, ali prvi po objavljivanju novog CD-a.

Kako saznajemo iz njenog tima, publiku očekuje vizuelno-scenski spektakl, a Seka priprema i neka slatka iznenadjenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << za prisutne te noći u Magacinu. Nedelju dana kasnije, u sredu, 16.maja prvi put posle porođaja nastupiće pop diva Emina Jahović koja duži period nije nastupala u prestonici Srbije. Publika će biti u prilici da čuje njene hitove “Da l ona zna“, “Još ti se nadam”, “Posle mene”, “Beograd priča”, “Pile moje”, “La Gitana”, “Gospodine” i druge.

Emina Jahović

Izvor: PULS

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.