Seka Aleksić: Prvi put posle gubitka bebe u javnosti! (VIDEO)

Izvor: S media, 11.Feb.2011, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić: Prvi put posle gubitka bebe u javnosti! (VIDEO)

Folk diva Svetlana Aleksić pojavila se prvi put posle povlačenja u medijsku ilegalu na snimanju emisije „Grand šou" u sredu uveče

Seka i njen suprug Veljko Piljikić došli su sa dva različita automobila, dok su blicevi brojnih paparaca sevali oko nje kada je izlazila iz svoje crne limuzine.

Posle gubitka bebe, Seka završila kod psihologa

Iako je skoro dva meseca bila u depresiji zbog gubitka bebe, pevačica je sa novom frizurom i deset kilograma manje izgledala >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nikada lepše, što su primetile brojne kolege koje su joj prilazile da bi joj čestitale na savršenoj liniji. Tom prilikom Aleksićeva je nosila crno-belu haljinu iz svoje nove kolekcije „Kraljica je vrlo loša", dok će ostatak modela šira javnost imati prilike da vidi na modnoj reviji u maju ove godine. Inače, popularna pevačica otpevala je dve pesme i tokom nastupa pokazala da je pravi profesionalac jer ni u jednom trenutku nije dozvolila da se na njenom licu vidi da je nedavno prolazila kroz pravi pakao zbog gubitka bebe.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.