Ovako Seka Aleksić sprema zimnicu (FOTO)

Izvor: Story, 11.Okt.2014, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako Seka Aleksić sprema zimnicu (FOTO)

Seka Aleksić bila je vredna, pa je s prijateljima u Bijeljini napravila 60 kilograma ajvara.

Seka Aleksić, foto: Kurir

Iako to nije nimalo lak posao, pevačica se pokazala kao izuzetno dobra domaćica. Ne samo da je nije mrzelo da prvo ispeče i oguli paprike, već je nakon toga satima uživala mešajući smesu dok se dobro ne ukuva na tihoj vatri.

- Volim domaći ajvar, a obožavam >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da ga pravim u dobrom društvu! Spremanje zimnice zajedno s mojim prijateljima bilo je najveće uživanje. Nekoliko tegli ću podeliti rodbini - kaže Seka za Kurir.

Da folkerki nisu strani bilo kakvi poslovi, imali smo prilike da se uverimo u više navrata jer često na društvenim mrežama deli fotografije na kojima se vidi kako, uprkos tome što ima kućne pomoćnice, sama čisti po kući ili kuva. Očigledno da se pevačica na taj način relaksira i da je uloga domaćice veoma zabavlja. Verovatno je i njen suprug Veljko ponosan i oduševljen time što, osim uspešne žene, pored sebe ima i nekog ko ume da brine o domaćinstvu.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Seka Aleksić s prijateljima spremala zminicu

Izvor: Svet plus, 11.Okt.2014

Seka Aleksić je poput prave domaćice pomogla prijateljima u Bijeljini da naprave 60 kilograma ajvara.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.