Oglasila se Seka Aleksić nakon hapšenja brata!

Izvor: Svet plus, 12.Jun.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasila se Seka Aleksić nakon hapšenja brata!

Nakon što je u javnosti odjeknula vest da je uhapšen Nedžad Remić, i to zbog zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda, oglasila se i Seka Aleksić! Nakon hapšenja brata ona kaže: Ja sa tim nemam ništa!

Seka Aleksić nije želela previše da komentariše ovaj slučaj, a za Pink.rs je kratko rekla:

"On je odrastao čovek, ima 42 godine, pa sam može >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da bira svoje društvo i odgovara za svoje postupke! Ja sa tim nemam ništa, sve što uradi, radi sebi."

Podsetimo, sumnja se da je Nedžad, u više navrata, dolazio u jednu uslužnu radnju u Staroj Pazovi i od vlasnika, uz pretnje, zahtevao isplatu 2.000 evra. Prilikom hapšenja, kod osumnjičenog je pronađena novčanica od 500 evra. Po nalogu nadležnog tužioca, njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.