Kad se setim, Zoro, tebe, meni moja duša zebe…

Izvor: Svet, 16.Dec.2014, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad se setim, Zoro, tebe, meni moja duša zebe…

Seka Aleksić ponovo je bila aktivna na društvenim mrežama.
Ona je obradovala svoje fanove novom fotografijom, na kojoj je vidimo kako pozira u crnom brusu i sa maskom na licu.
“Zoro devojka”, napisala je Aleksićeva pored fotke.
Sve češće imamo prilike da pročitamo navode pojedinih estradnih ličnosti da ih je tamo neka velika svetska zvezda iskopirala ili ti ukrala ideju. a šta da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << radimo kada smo ispred vremena, i mi i naša estrada sa nama. Seka Aleksić se pohvalila na svom FB profilu da je upravo nakit koji je ona nosila još pre dva meseca, na svoju naslovnu stranu stavila redakcija japanskog “Voga” za januarsko izdanje.

Inače nakit za Seku je uradila dizajnerka nakita Dijana Sinanović, koja kako pevačica kaže uvek ide korak ispred vremena. Pretpostavljamo da mora da se trudi kada neke od njenih komada nose velike zvezde poput Seke Aleksić. Seka definitivno može da iznese sve što je trenutno “in” u modnoj industriji , mada se libi stvari koje je već neko poneo pre nje. Ponosni smo i mi na dizajnerku Dijanu i njen uspeh u svetu, a preponosni što imamo estradne umetnice koje sve to lepo izreklamiraju.

“Japanski Vogue za januar! Čestitke dizajnerki nakita Dijani Sinanović koja uvek ide u korak sa vremenom, ona je ovaj nakit za noge uradila za mene pre 2 meseca… Njen nakit je ispred svih!!”, napisala je Seka. 



 

 
Izvor: Milan Milošević, Life Content
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.