Milošević pred AZ: Najbitniji meč od kada sam u Partizanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević pred AZ: Najbitniji meč od kada sam u Partizanu

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred put u Hag na meč 5. kola Lige Evrope protiv AZ Alkmara, rekao je da njegov tim očekuje najvažnija utakmica od kada je on na klupi crno-belih.

"Nadam se da smo spremni. Imali smo vremena da se odmorimo. Imali smo dva dana više nego što je uobičajeno. Igramo najbitniju utakmicu od kada sam ja u Partizanu. Očekuje nas meč protiv izuzetno ozbiljnog i teškog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << protivnika. Kada smo igrali u Beogradu, mislim da ni mi, a ni javnost nisu bili svesni koju snagu ima AZ Alkmar, ali ste videli u proteklih nekoliko meseci njihov kvalitet. Bez obzira na to što igramo na strani verujem da ćemo imati naše šanse. Detalji ce odlučivati, a videćemo hoće li biti na našoj strani", rekao je Milošević novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

AZ Alkmar duel sa beogradskim crno-belim dočekuje posle serije od šest trijumfa i gol razlikom od 24:0, a Milošević je istakao da se njegovi igrači ne plaše rivala.

"Ni ja ne verujem da se moji momci plaše, nismo se uplašili ni Mančestera. Imamo poštovanje ka protivniku. Njihovi rezultati pozivaju na oprez. Pokazuju da ukoliko se malo opustimo imaćemo problem. Ima dosta stvari koje je potrebno da odradimo dobro ukoliko želimo pozitivan rezultat".

Milošević je uporedio važnost meča sa norveškim Moldeom, kada je izboren plasmanu LE, sa onim koji njegov tim očekuje sutra.

"Igranje u Partizanu podrazumeva pritisak. Ova utakmica sudbinski nije toliko bitna kao duel protiv Moldea. Taj meč imao je finansijski motiv, dok duel sa AZ Alkmarom obezbeđuje mogućnost nastavka takmičenja u Evropi. Sa druge strane i to bi obezbedilo dodatnu finansijsku stabilnost. Veoma je bitna stvar da nastavimo da rastemo kao tim, a da bismo nastavili moramo da igramo utakmice protiv velikih klubova. U tom smislu je ovo najbitniji meč za Partizan", zaključio je Milošević.

Meč između fudbalera AZ Alkmara i Partizana igra se sutra od 18.55 u Hagu.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milošević: Poštujemo formu AZ-a, ali se ne plašimo

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2019

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da je utakmica protiv AZ Alkmara verovatno najbitnija od kad je preuzeo tu funkciju i istakao je da će biti veoma teško protiv holandske ekipe..."Nadam se da smo spremni, imali smo vremena da se odmorimo od prethodne utakmice, imali smo dan,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

PARTIZAN SE SUROVO NAŠALIO SA VEČITIM RIVALOM: Fotka na sajtu crno-belih, dodala so na Zvezdinu otvorenu ranu! (FOTO)

Izvor: Kurir, 27.Nov.2019

Partizan je jutros otputovao u Holandiju gde ga sutra očekuje duel sa AZ Alkmarom u okviru 5. kola Lige Evrope, a među fotografijama sa aerodroma "Nikola Tesla" jedna je privukla posebnu pažnju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.