Više od frižidera – Samsung Familiy Hub frižider

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 12.Jun.2018, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od frižidera – Samsung Familiy Hub frižider

Samsung Family Hub frižider je zapravo moderna verzija postojećih frižidera sa ekranom. Ono što zapravo izdvaja ovaj model je činjenica da može funkcionisati kao kontrolni uređaj za vaš pametni dom, što znači da možete koristiti mnoštvo proizvoda za pametne domove drugih proizvođača i kontrolisati ih sa jednog centralnog uređaja. Ovaj frižider funkcioniše kao kontrolni uređaj koristeći SmartThings rešenje.
Osim toga, Samsung Family Hub je u stanju da vam kaže kada se namirnice unutar njega kvare, predlaže recepte u skladu sa namirnicima koje imate ili čak pronalazi kupone za namirnice koje često kupujete. Naravno, podrazumeva se da sadrži Bixby funkciju, što vam omogućava da ga kontrolišete govorom.

1 od 7





























Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.