TEST: Samsung RB29FDRNDSA/EF – Hladna i sveža hrana

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 22.Jun.2016, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEST: Samsung RB29FDRNDSA/EF – Hladna i sveža hrana

Plus
+ Veliki i tih
Velike kućne aparate (na primer frižider) retko menjamo, i smatramo da im je rok trajanja znatno duži od garantnog roka. Mnogi ne očekuju bitne razlike između različitih generacija i prijatno se začude kada vide šta je sve „dospelo“ u nove primerke. Konstantna mala poboljšanja su presudna u finalnom preobražaju do neprepoznavanja. Samsung je primenio nekoliko trikova kako bi olakšao korišćenje i ujedno povećao upotrebnu vrednost.
Sistem otvaranja vrata dozvoljava da se frižider postavi bočno tik uz zid, a da se vrata mogu otvoriti za 90 stepeni, što je dovoljno da se izvadi sav sadržaj iz fioka. Polica koja se izvlači kao fioka čitavom površinom, kako biste lakše došli do hrane koja se nalazi na kraju police, doprinosi lakom pristupu i efikasnoj organizaciji svih namirnica. CoolSelect Zone je fioka na dnu frižidera, u kojoj možete zasebno regulisati željenu temperaturu, u zavisnosti od toga koju hranu ste stavili unutra. Sve fioke u zamrzivaču se otvaraju do kraja, pa je i iz njih lako izvaditi zamrznutu hranu.

Veće pregrade u vratima primaju veće flaše pića, jer su dublje od standardnih polica u frižiderima. U njih možete smestiti velike posude soka i/ili mleka, pa čak i dva reda konzervi pića. Postoji i velika pregrada za visoke boce osvežavajućih pića. U tim istim vratima se nalazi i korpa koja se može izvaditi, pa tako na primer možete odjednom izneti ljuti sos, senf i kečap, ili kolekciju preliva za salatu. Dispanzer za vodu (zapremine 4,5 litara) vam je uvek dostupan, a na vama je da pazite da vam posuda u vratima bude uvek puna.
Na kraju bismo pomenuli da je frižider izuzetno tih i da ga nećete čuti ni kada je prazan ni kada je pun. Samsungova True No Frost tehnologija ravnomerno hladi i sprečava pojavu naslaga leda, čuvajući svežinu i hranljivost namirnica. Kompresor sa digitalnim inverterom ima pet nivoa regulisanja kapaciteta, u zavisnosti od opterećenja i stepena vlažnosti.
Samsung RB29FDRNDSA/EF
Tip: No Frost
Energetski razred: A+
Nivo buke: 39dB
Kapacitet frižidera: 190 l
Kapacitet zamrzivača: 98 l
Dimenzije (ŠxVxD): 59,5 x 178 x 66,8 cm
Funkcije: Multiflow (Strujanje hladnog vazduha iz više izvora), LED osvjetljenje, Power freeze (opcija brzog zamrzavanja), Clean back (ravna poleđina bez rešetki), Filter za neutralizaciju mirisa, Digital inverter kompresor
Spoljne karakteristike: dozator, spoljni ekran i kontrola
Ostalo: alarm za vrata, autonomija bez struje od 18 sati, kapacitet zamrzavanja 12 kg / 24 h
Cena: 69.990 RSD
Kontakt: www.gigatronshop.rs

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.